Skip to main content

Fastigheter

Fastigheter

Fastigheter som driver din verksamhet framåt

Wilzéns Fastigheter AB äger i dagsläget 16 fastigheter i Östergötland, vilket omfattar både befintliga hus, pågående projekt samt mark för nyetablering. Framför allt förvaltar vi industrifastigheter – men vi kan även erbjuda uthyrning av butiker och kontor.

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur våra fastigheter kan hjälpa din verksamhet att ta nästa steg!

Journummer 013-12 55 01

Journummer
013-12 55 01

Har du ett mer akut ärende och inte kan vänta?
Ring journumret 013-12 55 01 vid akuta fel utanför kontorstid.

Vi tar hand om lokalerna, så kan du fokusera fullt på din verksamhet

Vår kompetens och våra resurser sträcker sig genom hela processen – från det allra första spadtaget till önskade justeringar under hyrestiden. I vårt fastighetsbolag gör vi också allt för att du som hyresgäst ska känna dig trygg och sedd. Och vi lovar att ta väl hand om lokalerna så att du kan fokusera fullt ut på din verksamhet.

Söker ni lokaler?

Anna Carnmalm Wiss,
Fastighetsansvarig

Vi har lokalerna

Oavsett om du letar efter en lokal till butik, kontor, industri eller verkstad har vi ett stort och varierat utbud. Självklart kan vi också hjälpa dig skapa något helt nytt efter dina specifika behov och förutsättningar. Från projekteringen, genom hela byggprocessen till den slutgiltiga förvaltningen. Vi hjälper dig hela vägen!

 • Butik

 • Kontor

 • Industri

 • Verkstad

  Lediga lokaler

  Fastighets
  Nytt

  Östergötlands mest hållbara fastighetsbolag

  Östergötlands mest hållbara fastighetsbolag

  Det är vår vision. Därför ligger hållbarhets- och KMA-arbetet oss varmt om hjärtat och utgör grunden för Wilzéns utveckling. På Wilzéns förstår vi hållbarhetsfrågorna och de utmaningar som de medför. Men också möjligheterna.