Skip to main content

Karriär

Byggkranar och målarrollers i all ära, hos oss är medarbetarna viktigast. Schyssta arbetsvillkor, en säker arbetsplats och lika behandling är grundvärderingar på Wilzéns. Och det har tagit oss långt. Idag är vi fler än 140 engagerade medarbetare som tillsammans erbjuder gedigen fackkunskap, stor branscherfarenhet och framför allt – en sammanhållning i världsklass.

Lediga tjänster


Spontanansökan

Vill du jobba hos oss men hittar inga lediga tjänster som passar? Vi har alltid ögonen öppna för potentiella kollegor! Skicka ditt CV, personligt brev och vilken typ av tjänst du är intresserad av till rekrytering@wilzens.se. Eller kontakta vår HR-chef Torbjörn Malmström på 070-28 73 600.


Wilzéns

Wilzéns

Ända sedan starten 2001 har Wilzéns haft ambitionen att ständigt utvecklas, både kunskapsmässigt och företagsmässigt. Men en sak som vi aldrig kommer tumma på, oavsett var resan tar oss, är den familjära känslan som vi burit med oss sedan dag ett. Det som binder oss samman och som ligger till grund för våra värderingar – vi bygger på förtroende, vi ställer upp för varandra och vi är enkla att samarbeta med. Det som vi kallar för Wilzéns-andan.

Trots att vi har vuxit genom åren finns hjärtat kvar i företaget, Wilzéns-andan.
Det har vi Andreas att tacka för.”

Vedat Cakar, snickare

På Wilzéns mår vi bra. Men vi kan alltid se till att må ännu bättre. Förutom regelbundna hälsoundersökningar får alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag. Vi kör padel, spelar innebandy och pingis, och peppar varandra att delta i exempelvis Blodomloppet och Tallbodaloppet. Ingen press, men vi brukar ha riktigt bra uppslutning.

Vissa saker gör att folk trivs på jobbet. Känslan av att vara en i gänget. Goda relationer med cheferna. Bli sedd och känna delaktighet. Få frihet under ansvar. Vara stolt över sin yrkesroll och över företaget. Allt det där tycker vi att vi lyckas riktigt bra med.

Wilzéns har otroligt mycket duktigt folk. Unga talanger som ger oss ny kunskap och inspiration och erfarna personer med enorm yrkesskicklighet. Oavsett ålder och bakgrund ska alla ha möjlighet att utvecklas och lära sig mer. Här är de årliga medarbetarsamtalen mycket värdefulla. Samtidigt lär vi oss nya saker av varandra och för varje nytt uppdrag.

Vi har mycket att göra och vissa perioder är väldigt intensiva. Vi behöver jobben för att företaget ska må bra. Men för att människorna ska må bra behöver vi också det andra. Rasterna, småpratet och de gemensamma aktiviteterna. När vi får balans i livet blir det bäst – även för Wilzéns.

Vår bransch är utsatt när det gäller arbetsplatsolyckor. Wilzéns har varit förskonade från allvarliga incidenter, men så jobbar vi också förebyggande genom planering, samordning och uppföljning. Inför varje projekt ska alla få ta del av aktuella säkerhetsföreskrifter och förses med rätt skyddsanordningar, verktyg och skyddskläder. Sådant tummar vi inte på.

Nöjda medarbetare
= nöjda kunder

Bygg

Antal anställda: 80
Frisknärvaro: 96,7%
Nöjd medarbetarindex: 83

Mark

Antal anställda: 26
Frisknärvaro: 98,3%
Nöjd medarbetarindex: 77

Måleri

Antal anställda: 21
Frisknärvaro: 97,3%
Nöjd medarbetarindex: 79

Det spelar ingen roll om du står med en spade i handen eller är vd – på Wilzéns är alla på samma nivå och lika mycket värda. Det skapar en kultur som gör att vi tillsammans med våra olika spets­kunskaper blir väldigt starka.

Marina Sundin

Projektledare

Wilzéns har lyckats med att både vara ett stort och familjärtmföretag – där alla är bra på att samarbeta. Dessutom är vi duktiga på att ta vara på våra olika kompetenser och vi erbjuds alltid möjlighet att utbilda oss inom våra respektive områden.”

Joachim Westling

Målare

Vi bygger på förtroende, vi ställer upp för varandra och vi är enkla att samarbeta med – det är något som kännetecknar oss både internt och hur vi skapar värde för våra kunder. Läs mer om vår vision och hur vi är med och bygger det hållbara livet.