Skip to main content

Mark

stadig mark

Att Wilzéns har en egen markavdelning gör att vi, tillsammans med bygg och måleri, verkligen kan ta ett helhetsgrepp om projekten. Samtidigt är Wilzéns Mark en självständig och blomstrande verksamhet för alla typer av markarbeten – anläggning av vägar, cykelvägar, VA-arbeten m.m. Flertaletav de jobb vi gör sker på uppdrag av kommunerna i Östergötland, ibland som enstaka projekt, ibland som större markentreprenader eller i form av längre ramavtal. Vår egen stab av skickliga och erfarna yrkesarbetare kompletteras av lika skickliga och erfarna samarbetspartners. Tillsammans står de redo att tillmötesgå våra kunders önskemål och behov i varje markprojekt. Varmt välkommen med en förfrågan!

Det finns många anledningar till varför jag väljer att arbeta tillsammans med Wilzéns. På Wilzéns finns det otroligt serviceinriktad personal som är anpassningsbara, förtroendeingivande och professionella.

Vi ställer höga krav på våra entreprenörer speciellt när det gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Där har Wilzéns kommit väldigt långt fram med sitt arbete. Det skapar trygghet för både mig och människorna som vistas i våra lokaler genom hela livet. Därför kan jag verkligen rekommendera Wilzéns.”

Oskar Jonsson ,
Fastighetsförvaltare på
Lejonfastigheter AB

Våra projekt

Våra projekt