Skip to main content

LEDIGA TJÄNSTER

LEDIGA TJÄNSTER

Wilzéns består av flera operativa verksamheter – Bygg, Mark, Måleri, Fastighetsutveckling och Wilzéns Green. Genom åren har våra uppdrag stadigt utökats, både i antal, bredd och omfattning, bland annat i form av ramavtal och större entreprenader. Idag har Wilzéns 140 engagerade medarbetare, men planen är att fortsätta utvecklas. Och då behöver vi bli fler! Här nedan kan du se vad vi söker nu.

ENTREPRENADSNICKARE TILL WILZÉNS BYGG

På Wilzéns ligger våra värderingar som en grund för vårt företagsklimat. ”Vi bygger på förtroende”, ”Vi ställer upp för varandra” och ”Vi är enkla att samarbeta med”

Vi söker nu snickare med bred erfarenhet till vår entreprenadavdelning. Uppdragen vi har varierar och Wilzéns har en stor bredd av kunder inom hela Östergötland.

I rollen arbetar du i olika arbetsgrupper tillsammans med våra projektledare. Du är en person som gillar att ta eget ansvar och drivs av att vara delaktig och få påverka projekten i din vardag.

Du ska ha ett driv att vilja utvecklas ihop med företaget, både personligen men tar även ansvar att vi som företag och våra kollegor utvecklas.

Vi värdesätter inställning och motivation lika mycket som gedigen erfarenhet. Till denna roll söker erfarna snickare som vet vad de vill och har en yrkesstolthet.

Vi erbjuder en utvecklande miljö i ett bolag med högt tempo och god lönsam tillväxt. Vi lägger mycket tid och resurser på att främja teamkänsla och att få alla medarbetare att utvecklas efter bästa förmåga.

Körkort är krav för denna roll.