Skip to main content

Energi-
renovering

Gör din fastighet redo för en grönare framtid

Wilzéns är din partner för en hållbar framtid inom fastighetsbranschen – där Wilzéns Green tar täten med skräddarsydda lösningar som minskar energiförbrukningen i din fastighet. Genom att fokusera på energirenoveringar och moderniseringar, säkerställer vi inte bara fastighetens värde, utan hjälper dig också att uppnå upp till 80 % energibesparing. Med Wilzéns Green gör vi din fastighet redo för en grönare framtid – samtidigt som du sparar pengar och gynnar miljön.

Vi bygger på förtroende, vi ställer upp för varandra och vi är enkla att samarbeta med – det är något som kännetecknar oss både internt och hur vi skapar värde för våra kunder. Läs mer om vår vision och hur vi är med och bygger det hållbara livet.

Energirenovering med SmartFront-metoden

I samarbete med SmartFront hjälper vi dig att utreda och genomföra energibesparande insatser – allt ifrån enkla åtgärder till nyckelfärdiga patenterade totalentreprenader. Resultatet? En framtidssäkrad fastighet som sparar på både plånboken och klimatet.

För oss på Wilzéns är det en självklarhet att vi ska vara med och bidra till en hållbar samhällsutveckling. Genom att erbjuda en tydlig arbetsprocess hjälper och underlättar vi för fastighetsägarna att energieffektivisera sina fastigheter. Ingen kan göra allt, men alla måste bidra.”

Magnus Lindberg, vd på Wilzéns Green

Win-win för plånboken och klimatet

Genom att modernisera fastigheten i enlighet med de kommande EU-kraven, kan du som fastighetsägare säkra fastighetens värde, få tillgång till gröna finansieringsalternativ och samtidigt uppnå en energibesparing på upp till 80 %. Denna energibesparing blir över tiden en betydande ekonomisk besparing både för plånboken och för klimatet.